Konsultointi

Tietoturvaa ymmärrettävästi

Tarvitsetko jonkun kääntämään ISO-standardien vaatimuksia arkijärkikielelle? Haluatko asiantuntijan puhumaan johtoryhmälle tai henkilöstölle kyberturvasta helposti ymmärrettävällä tavalla?

Ihmistä kutsutaan usein tietoturvan heikoimmaksi lenkiksi ja sitä me valitettavan usein olemmekin. Missionamme on vahvistaa sitä lenkkiä, koska vain silloin tietoturva aidosti toimii.

Uskomme, että vaikeat asiat jäävät päähän paremmin, kun niiden opettamiseen käytetään tarinoita ja mielikuvia. Lisäksi pyrimme olemaan niin helposti lähestyttäviä, että kaikkein pienimmätkin mieltä askarruttavat kysymykset uskaltaa meiltä kysyä. Emmekä mekään tiedä kaikkea, mutta selvitämme parhaamme mukaan.

Varastetun pyörän irtonainen rengas lukittuna pyörätelineeseen.
Mikä on liiketoimintasi tärkein suojattava kohde?

PALVELUMUOTOILU JA DIGITALISAATIO

Digitalisaatio vaikuttaa vahvasti sekä tietoturvaan että palvelun laatuun. Onko yrityksessäsi mietitty digitalisaation tuomia riskejä ja onko ne huomioitu käytännön toteutuksissa? Onko digitalisaation käyttöönotossa huomioitu asiakkaan kokema laatu?

Autamme kartoittamaan kokonaistilannetta ja löytämään sopivat ratkaisut niin laadun kehittämiseen kuin tietojen suojaamiseen. Tarvittaessa, varsinkin IT-asioissa tukenasi on myös HITHAn vahva IT-palveluidenhallintaosaaminen (ISO/IEC 20000).

Vuokrattu päällikkö delegoi tehtäviä, tukee henkilöstöä, tuo ulkopuolista näkemystä ja kokemusta.

VUOKRAA LAATUPÄÄLLIKKÖ, TIETOTURVAPÄÄLLIKKÖ TAI LAATURVAPÄÄLLIKKÖ

Tarvitsetko jonkun ulkopuolisen vastaamaan esimerkiksi sisäisten auditointien, kehityshankkeiden ja johdon katselmusten koordinoimisesta? Vuokrapäällikkö voi olla teillä tilapäisenä apuna tai käydä kausittain sparraamassa, kehittämässä ja auttamassa rutiinitehtävien hoidossa.

Milloin laaturvapäällikkö kannattaa vuokrata:

– Tukemaan talon omaa henkilöstöä satunnaisesti

– Halutaan hyödyntää talon ulkopuolista näkemystä ja kokemusta

– Laaturva-asioiden kehittäminen on niin pienimuotoista, ettei omaa osaajaa kannata (vielä) palkata

Ota yhteyttä