HITHA-NIMEN TARINA KERTOO ARVOISTAMME

Uskomme, että Hyville Ihmisille Tapahtuu Hyviä Asioita. Jos asioita tekee puhtaalla sydämellä ja tähtää hyvään, käy elämässä muutenkin lopulta hyvin. Sanonnasta on tullut meille lyhenne HITHA. Kutsumme nykyään mökkiämme HITHAksi ja kotimme yhteinen kalenteri on HITHA-kalenteri. Jos joku ihminen on aidosti hyvä ihminen, sanomme häntä HITHA-ihmiseksi.

Oli siis luontevaa laittaa myös yrityksemme nimeksi HITHA, sillä sanonta kertoo yrityksemme arvoista. Olemme intohimoisia, kokeneita ammattilaisia, ja haluamme työskennellä asiakkaidemme parhaaksi. Haluamme lisäksi tehdä laatu- ja tietoturvamaailmasta paljon nykyistä hauskempaa. Tärkeitä ja vaikeita asioita oppii huomattavasti helpommin, jos ne esitetään huumorin ja tarinoiden avulla. HITHA voisi näin ollen olla lyhenne myös meitä ja työtämme kuvaavista sanoista: Huippuosaaminen, Intohimo, Tarpeenmukaisuus, Huumori ja Asiakaskeskeisyys.

Lyhenteestä löytää lisäksi viestejä asiakkaitamme auttavista palveluista, kuten “High Information Technology, High Availability” tai “Hyödyntämällä Itsenäisiä Tiimejä Helpotat Auditointejasi”. Tarkoittaapa HITHA sitten mitä muuta tahansa, se tarkoittaa meille ja asiakkaillemme kuitenkin ensisijaisesti: Hyville Ihmisille Tapahtuu (ja Tehdään) Hyviä Asioita.

LAATURVALLISTA PALVELUA SAAT MEILTÄ:

Piitu Vidgren, laadun ja hallinnollisen tietoturvan erityisasiantuntija, HITHA.

Piitu Vidgren, laatu ja hallinnollinen tietoturva

Tulkkaan ISO-standardeja selkokielelle ja autan rakentamaan aidosti liiketoimintaa palvelevia toimintajärjestelmiä sekä niihin liittyviä teknisiä ratkaisuja. Aiemmin olen toiminut mm. kehitysjohtajana, laatu- ja ympäristöjohtajana sekä laatupäällikkönä. Olen rakentanut yrityksille mm. ISO 9001, ISO 14001, ISO/IEC 20000, ISO/IEC 27001 -standardeihin pohjautuvia toimintajärjestelmiä. Koulutukseltani olen kauppatieteiden maisteri (tietojärjestelmätiede) sekä Master of Quality.

Jiri Vidgren, kyberturvan, tiedon ja tietojärjestelmien suojaamisen erityisasiantuntija, HITHA.

Jiri Vidgren, kyberturva

Autan ymmärtämään tiedon ja tietojärjestelmien suojaamiseen liittyviä haasteita. Opastan näihin järjestelmiin kohdistuvien uhkien torjunnassa, haavoittuvuuksien kartoittamisessa sekä riskien hallinnassa. Olen toiminut yli 20 vuotta vaativissa IT-alan asiantuntijatehtävissä ja vastannut kriittisten järjestelmien suunnittelusta, toteutuksesta sekä hallinnasta. Koulutukseltani olen kauppatieteiden kandidaatti ja filosofian maisteri (kyberturvallisuus). Tällä hetkellä teen väitöskirjaa kyberturvallisuuden kouluttamisesta.

PERHEYRITYKSEMME JOHTAJAT:

Vilma Vidgren, CEO, kameraan katsova kissa.

Vilma Vidgren, CEO (Chief Entertainment Officer)

Vilma tukee työntekijöidensä hyvinvointia muun muassa esittämällä live-kissavideoita. Erityistaitona Vilmalla on kuittipallojen noutaminen. Myös kieppi onnistuu pyynnöstä – silloin kun Vilmaa itseään huvittaa totella.
Vilkku Vidgren, HR-johtaja, köllöttävä kissa.

Vilkku Vidgren, HR (Human Relaxation) Director

Vilkku muistuttaa työntekijöitään rennolla esimerkillään ja kuuluvalla HRrrr-kehräyksellään, että välillä täytyy myös levätä. Vilkku luulee olevansa ragdoll, joten kehräys alkaa yleensä välittömästi syliin nostamisesta.

Ota yhteyttä